Bemutatkozás

46517439_1501345019997278_6603861797873123328_o

 “A masszőr nem csak a testtel foglalkozik. Mestere a lélek ápolásának, ujjain keresztül jobban lát, mint két szemével”

Szeretettel köszöntöm!

Áll Angéla vagyok, okleveles svéd/frissítő masszőr. 1976.-ban születtem. Svéd/frissítő masszőrként végzem tevékenységemet, mely mellett kiegészítő modulként elsajátítottam és alkalmazom az indiai fejmasszázst, a metamorf masszázst, a nyirokmasszázst (drenázst),  valamint a csakra talpmasszázst.

Igyekszem tudásomat, tapasztalataimat folyamatosan fejleszteni, fejlődni Vendégeim igényeinek megfelelően.

Tapasztalatból hiszem, hogy mai rohanó világunkban, a masszázsra szükség van ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, javítsuk szervezetünk általános állapotát.Ebben szeretnék munkámmal segíteni. Vendégeimnek az állapotfelmérést követően egyéni igényeinek, panaszainak megfelelően kialakítani a kezelést, terápiát.A masszázs egészségmegőrző és gyógyító hatása nélkülözhetetlen testi, lelki és szellemi harmóniánkhoz.Egy szakszerű masszázzsal csökkenthető, megszüntethető a fájdalom, javul az artériás-, vénás,-nyirokkeringés, feltölt, ellazít és mindezek mellett számtalan pozitív élettani hatása van. Szeretném munkámmal kiépíteni a bizalmat a szakma iránt és hozzá segíteni, hogy jobb egészségi állapotba kerüljön, kiegyensúlyozottá váljon!

A masszázs segít megteremti és megtartani a test és lélek ideális egyensúlyát! Az egészséges életmódhoz a masszázs ugyan úgy hozzá tartozik, mint a tudatos táplálkozás és a rendszeres mozgás.