Csakra talpmasszázs

14915436_949735198491599_8462878103462932040_n

Egy csodás utazás, mely során megtapasztalhatjuk a teljes ellazulást, békét és nyugalmat.

Ezt a belső harmóniát a CSAKRA-TALPMASSZÁZS varázslatos világa tárja elénk, melynek során, a talpon lévő energiaközpontokat, azaz a hét csakrát, finom érintésekkel, masszírozással aktivizáljuk, illetve ha kell, nyugtatjuk.

Lábunk – beleértve a talpat is – csatorna a test különböző szervei és az energiaközpontok között, és testi és lelki létünk hű tükre.
A csakra-talpmasszázs egy olyan gyógymód, mely nélkülözi a kellemetlen mellékhatásokat, mert a test maga orvosolja magát minden szinten.
A kezelések hatásfokát az ásványok, a színek, az illóolajok és a tibeti hangtálak gyógyító erejével is segítjük.

A masszázs célja, hogy a mélyen lerakódott, eltemetett testi és lelki érzeteinket felhozza, majd az energiák segítségével összhangba, egyensúlyba kerüljünk. A talpcsakra-masszázs egy tisztító, kiegyensúlyozó, békességet hozó terápia.

csakrak

A csakrák nem csak spirituális szerepük miatt fontosak az életünkben, hanem az egészség szempontjából is. A csakrák a belső elválasztású mirigyeken keresztül bizonyos belső szervek működésére is erőteljes hatást gyakorolnak. Pl. a torok-csakra a pajzsmirigy, torok, tüdő, állkapocs, nyakszirt és tarkóval van összefüggésben. Ha hosszabb ideig diszharmonikus a működése, akkor az adott szervek betegsége jelenhet meg.

A csakra-talpmasszázst nem a csakrák sorrendjében végezzük – azaz sohasem a gyökér csakra területét kezeljük először, hanem a szív csakra területét, amely támogatja az egyensúly kialakítását. A talpon elhelyezkedő csakra-területeket pontosan meghatározott ideig és a helyes módszerrel végezzük. A terápia folyamán segítségünkre vannak a hét csakrához tartozó ásványok, illóolajok.

A teljes talpcsakra masszázs ideje 45 perc.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnék megtapasztalni az ellazulást, a belső békét, a kiegyensúlyozottságot úgy, hogy közben az ásványok ereje, illóolajok éterikus energiája , a gyógyító kezek érintése veszi körül.