Mézes masszázs

A méz szinte az összes ásványi anyagot tartalmazza, amely az emberi szervezet működéséhez szükséges. A vérben kimutatható 24 elem közül 22 megtalálható benne. Magas a B1, B2, B6, C-vitamin és folsav tartalma. Tartalmaz még természetes antioxidánsokat és antibiotikumokat. A méz hatására a sejtek jobban használják fel az oxigént. A méz nem csak belsőleg, hanem külsőleg is alkalmazható, masszázs kezelés során a bőrön keresztül felszívódik.

Mézes masszázs szőrtelen testrészeken alkalmazható. Ilyen terület a hát, combok, far, mellek.

A mézes kezelések során nem alkalmazhatók a klasszikus masszázs fogások. A langyos mézet először eloszlatom a kezelendő felületen, majd ráhelyezem a kezem és amikor felemelem a méz szívóhatása miatt a bőr felső rétege is megemelkedik. Ez a hajszálerek és pórusok kitágulását okozza, ami fokozza a vérkeringést. A méz méregtelenítő hatása fokozza a szervezet salakanyag kiürítését és erősíti az immunrendszert. A kezelés jótékony hatása akár 2 héten át is érezhető! Érdekesség, hogy a méhészek között fordul elő a legkevesebb ízületi gyulladásos és rákos megbetegedés.

A mézes masszázs alkalmazható

A masszázs időtartama körülbelül 30 perc.

mézes

Argán olajos masszázs

Sejtregeneráló csodaolaj.Jótékony bőrápoló hatása Marokkóban már évszázadok óta ismert. Az Afrika folyékony aranyának tartott olaj, minden cseppje tápláló. Bőrfiatalító hatását kiemelkedőnek tartják a világon. A bőrt optimális működésre serkenti, csökkenti a cellulit tüneteit, antioxidánsokat és telítetlen zsírsavakat tartalmaz.
Javít az ekcéma, a pikkelysömör, terhességi csíkok állapotán.

14731317_939987792799673_726643110205485868_n